Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
Kategóriák

Általános szerződési feltételek

Üzemeltető:

Név: Kreatív Kellékek Kft
Székhely: 1064 Budapest Podmaniczky utca 59. -1/1       
Adószám: 27037100-2-42

Cégjegyzékszám: 01 09 346049

Elérhetőség: kreativkellekekwebaruhaz@gmail.com
Bankszámla: 11600006-00000001-96463104  Erste Bank

Fizikális bolt: 1064 Bp, Podmaniczky utca 59.

Fővárosi Törvényszék Cégbíróság által bejegyezve.

Vásárlással kapcsolatos tudnivalók

Árak: A weboldalon, termékeink mellett feltüntetett árak magyar Forintban értendő bruttó árak (Az ÁFÁ-t tartalmazzák). Az árak a rendelés időpontjában érvényes listaárak, melyek nem tartalmazzák a szállítási költséget és melyek visszavonásig érvényesek. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A bolti árak és a webáruházas árak eltérhetnek egymástól!

Fizetés: A megrendelt termékek vételárának kiegyenlítése történhet banki előreutalással, bankszámlaszámra történő készpénz befizetéssel, bankkártyás fizetéssel Simpleypay felületen keresztül, illetve utánvéttel, készpénzben, vagy kártyával a termékek átvételekor Futárszolgálat választása esetén.

Számla: 11600006-00000001-96463104

A számlatulajdonos neve: Kreatív Kellékek Kft

A számlavezető bank: Erste Bank

A végösszeg banki befizetésként is elküldhető az Erste Bank bankfiókban befizetve a fenti számlaszámra.

A közlemény rovatban az egyértelmű beazonosítás érdekében mindenképpen szükséges feltüntetni a megrendelés sorszámát, ami a rendelést visszaigazoló e-mail tárgyában található!

Szállítási/kézbesítési feltételek:

A GLS és a Packeta futárszolgálatokkal történik a csomagok kiszállítása.

I. A csomagok kiszállítását a GLS futárszolgálat végzi. Szolgáltatásuk cégünk működésétől teljesen függetlenül működik, így bármilyen a szállítással, kézbesítéssel, időzítéssel kapcsolatos kérdéssel, kéréssel a GLS ügyfélszolgálatához kell fordulni. Telefonos értesítést, egyeztetést szintén tőlük tudnak kérni. 

GLS ügyfélszolgálat: 

Telefon: (+36 29) 886 700
Mobil: (+36 20) 890-0660 

Rendelések feldolgozása és futárszolgálatnak történő átadás:

Banki előre utalás és bankszámlára történő befizetés esetén a rendelési összeg megérkezését követő 2-6 munkanapon belül, utánvét esetén a rendelés leadását követő 2-6 munkanapon belül adjuk át a csomagot a GLS futárszolgálatnak. A csomagok összeállítása minden esetben az összegek beérkezési sorrendjében, utánvét esetén rendelési sorrendben történik. A futárnak történő átadást követően a csomag kézbesítése már a GLS futárszolgálaton múlik.

A kézbesítés ezt követően a futárszolgálattól függően 1-2 munkanapon belül történik meg.

Kérjük olyan címet, telefonszámot adjanak meg, ahol a futár el tudja érni Önöket!

II. Packeta csomagpont. Ez esetben a csomagot a már leírtak szerint összekészítjük és a Packeta munkatársának átadjuk, aki kiszállítja a kiválasztott csomagpontra.

Expressz kézbesítés: Ebben az esetben rendelésedet azonnal összeállítjuk és, ha az összeg 12:00 óra előtt beérkezik számlánkra, akkor még aznap (csak munkanapon), ha 12:00 óra után érkezik be, akkor következő munkanap átadjuk futárnak. Ez ez opció csak előre utalással vagy bankkártyás fizetéssel lehetséges, utánvéttel nem.

Egyedi termékek és gyurmakiszúrók expressz kézbesítéssel nem rendelhetőek!

Expressz személyes átvétel: Ebben az esetben a rendeléseket még az utalás napján összekészítjük. Ha a rendelés 12:00-ig beérkezik, akkor még aznap átvehető a rendelés az üzletben. A személyes átvétel csak előre utalás után, vagy bankkártyás fizetéssel lehetséges, az általunk e- mailben küldött értesítőben megadott időpontban.


Személyes átvétel: A termékek személyes átvételére is lehetőség van az alábbi címen. Ennek költsége 0 Ft.
Cím: 1064 Budapest, Podmaniczky utca 61.  Kreatív Kellékek Üzlet. 
A személyes átvétel csak előre utalás után lehetséges, az általunk e- mailben küldött értesítőben megadott időpontban.

Rendelések státusza, értesítések:

Feldolgozás alatt: Ha az adott rendeléssel már foglalkozik kollégánk, akkor státuszát "feldolgozás alatt"-ra tesszük, melyről a rendelés során megadott e-mail címre értesítőt küldünk. Ebben a státuszban még nálunk van rendelésed, és még van lehetőséged kiegészítő rendelés leadni mellé.

Futárszolgálatnak átadva: Ha az adott rendelést átadtuk GLS-nek, akkor státuszát "futárszolgálatnak átadva"-ra tesszük, melyről a rendelés során megadott e-mail címre értesítőt küldünk. Ekkor a csomagot már átadtuk a futárszolgálatnak. Ebben a státuszban már nem csatoltható kiegészítő rendelés. Az átvételről a GLS szintén e-mailt küld a megadott e-mail címre. Innentől kezdve a csomagról már a GLS tud további információt adni.

Teljesítve: Rendelésedet átvetted.

Törölve: Ha a rendelés összege 5 napon belül nem kerül átutalásra, vagy ha a rendelő külön kéri, vagy, ha alap rendelés nélküli kiegészítő rendelés érkezik be, az adott rendelés törlésre kerül rendszerünkből. Erről a megadott e-mail címre értesítő megy ki. Törölt státuszú rendelés már nem aktiválható.


Szállítási költségek:

GLS házhozszállítás: 1905 Ft

Utánvét díja: 800 Ft

Személyes átvétel :0 Ft.

Packeta csomagpontra szállítás: 889 Ft

Utánvét: 318 Ft

25.000 Ft felett a szállítás ingyenes. De csak egyösszegű rendelés esetén. Az utánvét díja ez esetben is felszámítódik.

A csomagolásnál, szállításnál esetenként alvállalkozó segítségét is igénybe vesszük.

Csomagolási információk

Csomagoláshoz igyekszünk újrahasznosított (többször felhasznált) műanyag tasakokat, és papírtasakokat használni.

A gyöngyöket, különböző kiegészítőket nem csomagoljuk fajtánként külön-külön. Azokat a saját megítélésünk szerint megkülönböztethető, ömlesztett csomagokba rakjuk. 

A törékenyebb termékeket (jellemzően üveg, vagy roppantott termékek) buborékfóliába csomagoljuk.

A termékeket kérésre sem tudjuk fajtánként/darabonként külön csomagolni és egyesével felcímkézni. Kivételt képeznek ez alól az eleve csomagolt kiszerelésben kapható és felcímkézett termékek.

Terméktulajdonságok

Termékeink képei színben esetenként eltérhetnek a valós termék színeitől.

Fokozottan igaz ez az ásvány termékekre. Mivel ezek természetes alapanyagokból készülnek, így nincs 2 teljesen egyforma.

Pl. Rózsakvarc színe lehet sötétebb, világosabb

Elállási jog

Az elállási/felmondási határidő, a termék átvételének napjától számított 14 nap. A Vásárlót 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni e szerződéstől. Ha a vásárló elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni postai, vagy elektronikus levél útján az ÁSZF első pontjában (üzemeltetői adatok) megjelölt címre, vagy e-mail címre.

A Vásárlót terheli annak bizonyítása, hogy a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. §-ban meghatározott elállási és felmondási jogot a rendeletben foglaltakkal összhangban gyakorolta.

Ha a Vásárló eláll ettől a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb a Vásárló elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül Szolgáltató visszatéríti a Vásárló által a megrendelésért fizetett összeget (kivéve azon többletköltségeket amelyet a Ptk nevesít és az indokolatlan)

A termék visszaküldésének költsége minden esetben a vásárlót terheli!

A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha a Vásárló más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag a vásárlót semmilyen többletköltség nem terheli. A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket, vagy a Vásárló nem igazolta, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni.

Vásárló köteles számunkra a terméket/termékeket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni eredeti, hiánytalan állapotban. A határidő betartottnak minősül, ha a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket. A termék visszaküldésének közvetlen költségét a Vásárló viseli. Vásárló kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be.

Csak komplett rendeléstől lehet elállni. Külön termék darabokat kivenni/visszavenni nem tudunk. Csak a teljes rendelést tudjuk visszavenni és annak árát megtéríteni.

Nem illeti meg a fogyasztót az elállási / felmondási jog:
- Olyan termék esetén, melynek ára a vállalkozás által nem irányítható pénzpiaci mozgások, ingadozásoktól függ.
- Kifejezetten a fogyasztó kérésére, az ő által szabott igények alapján egyedi kérésének megfelelően került előállításra.
- Romlandó vagy minőségét rövid ideit megőrző termékek.
- Hang, illetve kép, vagy szoftver esetén, ha a csomagolását felbontotta.
- Olyan zárt csomagolású termékek esetén, amelyek egészségvédelmi vagy higiéniai okokból a védőcsomagolás felbontását követően nem küldhető vissza.

Illetve darabos árut sem tudunk visszavenni, kiemelten a db-ra vásárolható ásványgyöngyöket.

Hiányos csomag: A csomag esetleges hiányosságát csak a kézhezvétel napján van lehetőség jelezni.

Ha a hiányt a kézhezvételt követő napon jelzik, akkor nem áll módunkban megtéríteni/pótolni a hiányt.

Elállási jog csak a magánszemélyeket illeti meg. A jogi személyeket, vállalkozókat, vállalkozásokat nem!

Rendelésekre vonatkozó egyéb kitétel:

A banki utalással történő megrendelések, KIEGYENLÍTETLEN fizetés esetén, a rendelés leadásától számított 5 munkanap után TÖRLŐDNEK a rendszerből. 

Szavatosság

Termékeink árából és termékfajtájukból, típusukból adódóan a 2 hónapos termékszavatosság, reklamáció nem vonatkozik rájuk.

A termékelállást, hibát, csereigényt így csak és kizárólag a 14 napos határidőn belül tudjuk kezelni.

Jogorvoslat

Jogvita esetén a lakóhely, vagy tartózkodási hely szerint illetékes békéltető testülethez tudnak fordulni.

Adatvédelem

Adatvédelmi politikánkról az adatvédelmi tájékoztatóban olvashat részletesebben.

Szerzői jogok:

A weboldalon található képek és egyéb tartalmak a www.kreativkellekekwebaruhaz.hu üzemeltetőjének kizárólagos tulajdonát képzik. Azokat másolni közzétenni, vagy bármely más formában felhasználni csak a tulajdonos előzetes írásbeli hozzájárulásával lehetséges.

Egyéb irányadó jogszabályok:

Jelen üzletszabályzatban nem említett kérdésekben a következő jogszabályok rendelkezési az irányadóak:

-       2001. évi CVIII. törvény az elektronikus szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről

-       2005. évi CLXIV. törvény a kereskedelemről

-       2013. évi V. törvény a Polgári Törvénykönyvről

-       210/2009. (IX.29) Korm. rendelet a kereskedelmi tevékenységek végzésének feltételeiről

-       45/2014 (II.26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól

Kapcsolat:
Telefon: 0630/885-1390
E-mail: kreativkellekekwebaruhaz@gmail.com

Mindennemű változtatás jogát fenntartjuk!