Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
Kategóriák
Termék címkék:
amigurumi könyv
Személyes vásárlási lehetőség
Személyes vásárlási lehetőség
1064 Budapest Podmaniczky utca 59.
Zoomigurumi kedvencei
6.890 Ft
Menny.:db

Zoomigurumi kedvencei

6.890 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: 1 db raktáron
30 amigurumi figura 176 oldalon!

Leírás

A Zoomigurumi sorozat sokak kedvencévé vált világszerte, 10 része jelent meg összesen, ezekből válogatták ki azt a 30 legnépszerűbb figurát, amelyek bekerültek a Zoomigurumi kedvencei című könyvbe. Lapozgasd végig mind a 176 oldalt, biztosan találsz a horgolós tudásodnak megfelelő amigurumit ebben a gyűjteményben.

30 figura 176 oldalon!

Persze semmi sem kötelező, bátran változtass a színeken, az arckifejezéseken és a kiegészítőkön, hogy valóban egyedi és személyes legyen az amigurumi figurád.

A tervezők a világ minden tájáról származnak, és alkotásaik különböző nehézségi szintűek, viszont valamennyihez jól követhető leírások tartoznak, így még a kezdők is belefoghatnak bármelyikbe. Persze aki gyakorlottabb a horgolásban, az akár egy egész állatkertet is horgolhat magának vagy a gyerekeknek.

A könyv elején minden horgolóöltést és szükséges technikát illusztrációk és leírások mutatnak be, és még az oktatóvideókat is könnyen eléred, ha beolvasod a QR-kódokat.

Külön öröm számunkra, hogy ebben a könyvben egy magyar tervező munkája is megtalálható, Tekten Anna Edina Törökországban élő amigurumi tervező kezeit dicséri Esőcsepp, a kisróka, aki természetesen a címlapon kapott helyet a magyar kiadáson.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.