Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Hungarian
Kategóriák
Személyes vásárlási lehetőség
Személyes vásárlási lehetőség
1064 Budapest Podmaniczky utca 59.
Jáspis-hematit-achát ásvány fülbevaló (pár) 8 mm
1.290 Ft
Menny.:db

Jáspis-hematit-achát ásvány fülbevaló (pár) 8 mm

1.290 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: 3 db raktáron

Gyöngyök mérete: 8 mm

Achát hatása: Az achátok leföldelő kövek, érzelmi, fizikai és intellektuális egyensúlyt teremtenek. Segítik a fizikai energia összpontosítását és stabilizálását. Az achát összhangba hozza a jin-és jangot. Enyhülést adó és nyugtató kő. Lassan de annál hatékonyabban dolgozik. Elősegíti önmagunk elfogadását, ami aztán erősíti önbizalmunkat. Serkenti az emlékezetet. Csillapítja az elfojtott haragot, táplálja a szetretetet és a bátorságot az újrakezdéshez. Bármilyen érzelmi sérülésre hasznos. A  belső feszültség oldásával biztonságérzetet kelt. 

(Forrás: Judy Hall: Kristálybiblia)

Hematit hatása: A hematitnak elsősorban a földelő- és védőhatása jelentős. Megteremti a test, a szellem és a lélek harmóniáját. Megszünteti a negativitást. Támogatja a bátortalan nőket, növeli az önérzetet, magabiztosságot ad. Jótékony hatású a szenvedélybetegségek és a kényszer legyőzésében. Erősíti az emlékezetet és az eredeti gondolatokat. Fokozza a vesék vértisztító hatékonyságát, regenerálja a szövetet. Serkenti a vas felszívódását és a vörösvérsejtek képződését. Jótékonyan hat a lábgörcsre, az aggodalmaskodásra és az álmatlanságra. Közreműködik a gerinc kiegyenesítésében és a törések gyógyításában. Lázcsillapításra is használható. 

(Forrás: Judy Hall: Kristálybiblia)

Jáspis hatása: A jáspis úgy ismert, mit a "legkiválóbb gondoskodó". Stresszes időkben életben tart és támogat, nyugalmat és teljesség érzetet biztosít. A jáspis emlékezteti az embereket arra, hogy segítsék egymást. Összehangolja a csakrákat. Elnyeli a negatív energiákat, tisztítj a és összehangolja az aurát. Egyensúlyban tartja a jin. és a jangenergiákat. Tisztítja az elektromágneses és a környezeti szennyeződéseket. Eltökéltté tesz minden célunk megvalósításában. Segíti a gyors gondolkodást, serkenti a képzeletet. Meghosszabítja a szexuális örömöt. Támogatja a keringési, az emésztő-és az ivarszerveket. Egyensúlyban tartja a test ásványanyag-tartalmát. 

(Forrás: Judy Hall: Kristálybiblia)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.